Tar en bloggpaus!

Yao. Nu tar jag en bloggpaus ett tag. Är för lat för att blogga men kolla in om någon vecka eller nån dag så kanske jag har bloggat du hejdå! :*
Saaknar!

Big brother nu då ska ni se det babes?

-

by h&m

Chinos 199kr / Tröja med blixtläs på ryggen 149kr / Shorts 99kr / Linne 79kr
Dethär fick jag hem för kanske en vecka sen lovade att visa upp det :) Allt från H&M. Asså jag har inte shoppat ngt alls (om man inte räknar med dethär) den här månaden, och kommer inte att göra det heller .. Men nästa månad då blir det en del att shoppa .. hiihi!
Hahah javet jag förstår inte heller varför jag köper sommarkläder nu .. kanske för att jag längtar så mycket efter sommaren ? ;)

Du är det finaste jag vet.

Yao. Idag mötte jag och Tatiana upp Selma i centrum. Åt lunch osv. Sen stack Selma och jag och Tatti var kvar i solna c typ chillade :d Hade på´mina converse idag  .. Men skulle göra en sak med mina Uggs så var tvungen. Men tips till er ha inte converse nu.. askallt! Men nu blir det kanske Melodifestivalen, e Danny med den här gången eller nästa ?:o Puss & kram skumbanan!

Outfit!

Tröja Hollister / Byxor Gina tricot

Kvällshumor...

Fattar ni? Haahahahaha :) Nu ska jag se en film med mami och typ äte chips hiihiihi, Puss&kram!

Sovmorgon jao.

Sovmorgon jao. Börjar 9.25 i think. Oh shit har matte prov idag :o Haha ska smaka den idag (alltså simpson drickan då menar jag) :s Och sen idag ska jag göra något med Tatti träffa människor kanske va i centrum och sen sover vi nog hemma hoss henne, kan skriva mer sen.

Ni måste se den här!

Heeejje. Ni måste seriöst se videon :) Idag var det skola osv. Hände inget speciellt. Har köpt simpsons dricka tills imorgon hiihi :* Ska se på Elsas värld och sen göra något! KyssN

Chic!

Yes läser chic nu eller förut. Hade Spanska prov idag tror väl att det gick bra :) Och vi hade en inställd lektion idag så vi slutade mycket tidigare.. Men asså jag är jätteosocial hela tiden nu, inte bra! Har suttit och glott på nya avsnitt av Pretty little liars också. Planerar att köpa en sak som jag jäääätttteee gärna vill ha, ni får kanske veta någon annan gång ;)

Glad alla ♥-dag

Glad alla hjärtansdag sötisar! Ni är bäst som läser min blogg, det betyder. Från och med nu ska jag börja blogga bättre och ta fler bilder med min systemkamera! Kommer säkert vara roligare och blogga med en ny design :) Men det är ännu roligare om ni kommenterar mer! Prov imorgon osv, så jag måste verkligen plugga mycket idag! Men kanske uppdaterar sen!

Ny fräsch design!

Jag var så himla trött på min andra så jag laddade ner en ny, men headern fixade jag själv ;)
...
Vad tycker ni? Hiss../diss..?

Alla ♥-dag imorgon!

Åhh imorgon är det alla hjärtansdag vet faktist inte vad jag ska göra då men jag tar det som det kommer ;)
Har pluggat jättemycket till spanska provet till onsdag vi har 12 kapitel, omg! Men det är inte så jättesvårt ;) Mobba inte bilderna hihi :) Nu blir det Mammor och minimodeller för er som inte har sett det går det på trean kl 21.00 idag. Pussen!

I L(ove) Y(ou)!♥

FRI(END)
BOYFRI(END)
FAM(ILY)
-
Friendship and love run out, but your family is always with you ♥




Streamzoo

Heejjje! Idag har jag varit jätte osocial på bloggen men har ju hållt på med mitt rum och så  var vi borta ikväll för min mormor fyllde år. Imorgon är det skola, meen aahhggaash kan det inte bli lov ? :) Har också skaffat streamzoo följ mig @annawestberg har redantyp 50 followers, hihhi :) Puus på eer!
Arkivbild..

Social..

Hej! Idag har jag mest målat på mitt rum, jag renoverar det så! Nu blir det väll melodifestivalen, heja ULRIK :D Men hejdå på er :)

Friday

Heejsan alla fina! Blogga typ inte igår men orkade inte. Har ingen lust att blogga längre men aja, tog en cp bild som vart feeejlad! Men jag hade tråkigt. Nationella check! Men imorgon blir det väl träffa några kompisar och så :) Fick också hem ett paket som jah kan visa någon gång nästa vecka :) KyssN

Du och jag under täcket baby?


Blåbärs te

Tjenixen! Idag var det nationella i svenska, läsförståelse är inte mitt starka ämne har ingen aning om hur det gick. Men nu har jag pluggat i flera timmar till ett (fkn) No prov, kommer någ ändå få omprov ... hahahahahah. Men har druckit te osv. Vi hörs imorgon, Puss!

Har tråkigt ..

Vad är ditt mellan-namn? Frieda (uttalas frida)

 

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag vet faktist inte typ Julia, Isabella eller ngt ;)

 

Vad gör du på fredagskvällar? Myser galet!

 

Bästa filmen du någonsin har sett? ..kommer nt på någon men isf alla twilight ;)

 

Saknar du någon just nu? Ja grymt mke!

 

Hur mår du idag? Bra sj? ;)

 

Bästa minnet från sommaren? Varenda sekund ..♥ Men annars när vi gjorde en film (y

 

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Turkiet♥

 

När var du där? November tror jag

 

Sköter du skolan? Ja

 

Vad är det bästa du fått på ett prov? Vi har nt betyg

 

Vilket ämne var det? -

 

Har du fått ig på ett prov? Jag vet inte.. tror inte det ;)

 

Vilket är ditt favoritmärke på smink/skönhetsprodukter? The body shop!


Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Sommar 2010 in my ♥

 

Vilken va den värsta tiden då? typ .. venne

 

Har du mått jättedåligt psykiskt? Nja

 

Hur ofta gråter du? Ibland,  gråter ganska lätt :P

 

Vilken klass går du i nu? sexan

 

Vilken skola? Råsunda

 

Vad får du ofta komplimanger för? Jag vet inte typ håret å kläderna ;)

 

 

Har du lätt att få folk att skratta? Alltid ! ;D

 

Vilket är ditt största fritidesintresse? Leva livet!

 

 

Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, såklart men ibland nt ..haha♥

 

Hur lång är du? tror ja e 1.71 ;)

 

Vilken storlek har du på kläder? typ xs/s

 

Har du svarat ärligt? Yesbox!


Sweet lemon

Hej allihoppa! Nu har jag precis kommit från ett bad i vårat nya badrum, lovely! Missade Topmodel  sverige idag men får se det på play eller något. Men imorgon har vi nationella proven. Jag tycker bara det är bra för vi missar massa andra läxförhör då :) Kram!
Shower gelen är från The body shop!

Insperation

Man blir sjukt inspererad asså! Särskilt shortsen, i sommar blir det nitar och spets på dom :) Lovely <3

Redigering

©Copyright 
Nikon D3100

Skridskoor

YAO idag åkte jag och några kompisar till Kungsträdgården och åkte skridskor. Men vi gick av vid t-centralen och där var typ hela plattan full med protestanter mot typ acta (acta ni vet internett hackarna). Alla hade typ på sig sånna dära läskiga maskar, hahah :$ Vi blev också typ filmade på skridskobanan eller asså dom filmade och vi var där ..  NU ska jag snart käka pussw!

Tjejen - Änglar flyger men varför går du?
Killen - Jag tappade mina vingar när jag föll för dig ♥

TAaaddaa

SHO! Idag gick jag på bio och såg En gång i Phuket. HAhah fan va vi garva :D Men nu blir det slagg hemma hoss lollo med tatti MYS! Blir väl mer bloggning imorgon ! Hörs

fuu NO prooov ..

Jjaajjaja snart är det no prov och det är 18 sidor :'( Sorlig jag vet .. HAhaha nej men har nt bloggat pga jag har pluggat. Men kan jag det .. Nej. Hahaha jättetråkigt inlägg trololoollolo puss"

Semlor + krusat

Hej allla ! Vad gör ni ? Själv har jag precis krusat håret och ätit semlor osv. Shit vad håret vart stort .. Men blir väll inte lika stort till imorgon då hoppas jag ;) Har typ pluggat till prov läxor osv. PUss!