Rec 2

Heej alla fina. Nu är vi hemma från festen.  Jag och Selma ska titta på REC 2 och käka godis mys! Hörs imorgon pyss!

With la selma

Hej. Selma kom idag och vi gick till centrum osvosv. Har tagit lite bilder hyrt film och köpt godis tills ikväll och sen ska vi på fest! Ska bli najs, uppdaterar er mer ikväll :) Puss!
Fina Selma!!

Ska till..

..en kompis hemmafest snart eller typ om några timmar ;) Stannar där hela kvällen så jag kommer tyvärr INTE att blogga. Men det ska bli skitkul! Idag så var det skolan (nähä?) spelade in världens skönaste video på min sköna klass haha ♥♥ Men ska göra mig lite iordning möta upp en kompis sen taggar vi. Puss!
Nyvaken osv..

toodayys

Hej. Idag var det pissväder efter skolan :@ Äckel sverige! Har märkt att jag snackar rätt mycket om vädret på bloggen.. kanske för att vädret påverkar mitt humör, på riktiga asså haha. Tråkig dag idag har inte gjort något speciellt. + glömde böckerna i skolan så jag kan inte  plugga till provet .. döö. Men här får ni dagens.

Boyfriend - Justin Bierber

Älskling ♥

Haha Maja hyyyppe hahaha

Yao. Förra inlägget.. asså haha maja var "lite hype". Men okej idag så hade jag två (y) håltimmar, najs! Och vädret = underbart :) Hade skitkul idag träffade tatti lite efter skolan och så. Nu har jag tittat på topmodel sverige, suger att rebecka åkte ut :/ Jag måste plugga nu också har lite läxor tills imorgon..
Saknar sjukt mke! Älskar er cheyor.

Tjeena



Tjeeeenare bruur ;) skojja bara lite :D men hallo Anna pytte pannas readers. Majzor, maja, majii, majsan här ;) Jag gör ett litet gästinlägg här i annis blögg. Men keep your eyes open för snart ska lilla moi starta en blogg igen. (applåder applåder). Ja vet jag är bäst. Men iallafall nu har vi håltimme för idrotten var inställd. Så snart har vi musik sen har jag franska men anna och lovisa har håltimme och sen so och sen sluuuut. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag tänkte skriva lite fakta/bekännelser om Annis pytte pannis ^^

5 bekännelser om ANNA

Anna älskar att vara ego och tar bilder på sig hela tiden.

Anna tycker hennes hår är skit lockigt men jag skulle döda för att få sånt platt hår.

När Anna var liten var hon jätte blyg så att jag fick tala för henne.

Anna loves Hollister men jag tycker Hollister är lite uttjatat.

Anna avgudar Justin Bieber och drogar hans nya låt.


Some facts about ma girl ♥
c u later aligator


Outfit for today..

Har på mig min nya tröja idaaaag :) Enkel men snygg outfit. Tröjan är från Hollister och jeansen från Gina tricot! Börjar om en halvtimme nu så jag ska fixa mig lite till nu och sen gå till skolan, puss!

cheerleading?

Hejj alla fina och fula :) Idag på dansen i skolan skulle vi göra en cheerleading sak.. haha skiiiitkul! Asså det var verkligen awsome kanske vill börja på det?? Men jag måste isf bli myyycket vigare ;) Vad tycker ni? Men annars var det som vanligt + awsome väder ju idag igen :) Men nu ska jag göra ngt, haha? Puss!
Saknar diiig bebis!:*

lovely


hollister/h&m

T-shirt Hollister 200kr / Mjukisshorts Hollister 180kr / Linne H&M 99kr
Fett nöjd tänk typ en sen sommardag på stranden med shortsen och T-shirten, mysoutfit! Och sen Linnet "Todays outfit skitsnygg passar skit bra till ett par shorts till sommaren puss!

Dagens ..


Hemma

Hemma nu då. Vi var i stan lunchade shoppade och åt glass :) Herre vad sjukt bra väder det var idag. Älskar stockholm ♥ Kan visa min shopping i ett inlägg senare iaf sjukt nöjd! Här får ni en bild från tacobar :)

Drar till stan!

Hej. Drar till stan nu och lunchar också lite shopping blir det nog (hollister?)! Jag och Tatti drar om en halv timme så ska göra mig iordning osv.

Veckans blogg!

Hej ska börja med veckans blogg nu. Så anmäl er skirv "jag är med" eller något liknande :) Så lycka till!

Im gonna live my life ni matter what, we party tonight!

Hej. Haha sjuk kväll igår men så jävla rolig! Vet inte vad jag ska skriva men hahaha jajja vi gjorde massa saker, och vi fick fan magrutor av allt garv och flumm. Mysig sleepover med massor girltalk :) Och jag vacknade på morgonen av att tattis hund stod och slickade mig i anskitet hahaha gulle. Nu är jag hemma jag är sjuk trött! Ska ta det lungt idag tror jag, jag kommer inte att orka något hahah nej. Älskar er! (tattis bilder allihop!)



Tattis hund :')

Tjejmiddag hos Tatiana!!

Hej biitches det här är mathilda och alma. ska till tatiana på fecke. fett taggade. vi ska alla slagga där hos henne. hahaha det kommer bli nice. ska till centrum och träffa Maja och Lovisa. nu har vi skitbråttom men fint folk kommer alltid sent u know. så anna tänker inte blogga på hela kvällen. hinner inte lägga ut några bilder sry. hahaha  ses puss <3

husby

Hej idag var vi i husby o bada haha funny! Och sen stack jag tillö solnac med nåra kompisar skitkul :) Imorgon blir det slagg hemma hos tatti med massa andra brudar kulkul men nu ska jag se på en film bye!

hälsodag

Hej. Idag så var det hälsodag så vi gick och spelade badminton. Jag Lovisa och Viktor orkade inte sen så vi gick till ett mini gym som var där haha. Och sen gick vi hem till Maja på håltimmen med massa folk :) Nyss var jag med Tatti haha våran humor ♥ Köpte Chai och gick runt lite :) Snart ska jag iväg till stan och göra lite saker. Hinner inte lägga upp några bilder Så puss hejdå :*

AWSOME DAY!

Hej sötisar! Idag var det en grym dag. Vi har haft nationella prov i matte haha för lätt och sen fick vi håltimme så vi tagga hem till mig och chilla och lagade carbonara :) Allla höll på med min kamera hela tiden så nu har den inga batterier, haha dom typ 200 bilder ... Och sen åkte vi  till stan för att köpa lite saker till ..... kan inte berätta men vi var i massor av butiker och hade kul :) Köpte juice också (intressant .. hell yeah:d). Men sen träffade jag bror på tåget också han hade vvarit på Östermalm haha. ta inte alla bilderna seriöst lllalalalalaal Puss!
Skitfin Andrea!

Spegel spegel på väggen där..

Hej. För några dagar sen fick vi en ny spegel i badrummet som är typ 2meter lång, Love! Men idag var det pissväder usch men lixom thats sweden right? Men inte alltid iaf :) Jaja har tränat lite och så. Imorgon är det nationella i matte, vad är algebra? Men sen har vi hälsodagar också så det blir sovmorgon hela veckan :D Men hejdå kanske bloggar sen, puss!

runwaydreamz.com

Hittade såå coola shorts nyss! Älskar nitar ju. Från runwaydreamz.com <3

Mascara

Det var någon som frågade om tips på mascara så jag svarar på det här :) Dethär är andra gången jag köper denhär mascaran och är sjukt bra! Ja ni har säkert sett den eller i någon annan modell, finns t.ex. Kicks Åhlens och överallt :)

TIPS!

En stort tips till dig som vill ha fler läsare till din blogg. Det är bara att gå in och registrera dig på en minut :) Klicka på bilden för att komma till  hemsidan !


dagens outfirre ;)

Tröja Gina tricot / Linne JC / Jeans Cubus

FUckn its monday tomorrow

Hellu allihopa :) Imorgon är det skola .. på Tisdag har jag nationella i matte och onsdag & torsdag har vi hälsodagar (vad är det?) så jag har sovmorgon alla dagar utan imorgon :'D Iaf idag har jag varit med mina sysslingar vi gick till centrum och dom ville se 5D osv, vi var också hemma hoss min mormor och åt så gott! Nu är jag hemma ska plugga lite och checka lite bloggar osv. Men imogon åker dom hem till Danmark tyvärr :/ Men lite tråkiga webcambilder på mua :) Hejdå!

Webcam

Har kul hära med min webcam :) Drogar lite halstabletteroch låten "call me maybe" hiihi.  Ska inte gå någonstan ikväll ska vara va hemma och chilla med sysslingar :) Ta inte att det står barnförbjudet seriöst haha hade bara lust ;)

S W A G

Hej alla fina! Uppdateringen har varit sämt men jaja. Mina sysslingar från Danmark har kommit till oss över helgen så jag är med dom osv. Har också haft jätteont i halsen idag -.- Kanke ska till skytte ikväl får se.. Puss!
Weheartit.com

Ditt namn får hjärtat mitt att slå.

Älskar dig.

Call me maybe?

'
Grymmaste låten ju, vill bara ställa mig upp och dans. UNTZ UNTZ!

OUTFIT

Tröja Monki / Jeans Gina tricot

Juicy couture bag

'
OMG blev så glad när den här Juicy cuoture väskan kom hem till mig <33  Så sjukt snygg! Den är inte lika stor som den ser ut på bilderna. Kostade mig än del men det var helt klart värt det! -Från Juicy Couture

Nu: elsas värld

Ska se Elsas värld nu det är så himla bra. Ibland dör jag av garv lite .. Klicka här för att se det :)

Skyyypppee

Hej. Ska till skolan imorgon tror jag. Har druckit tre smoties idag haha det e ju både nyttigt och gott! HAr skypat förut och snart blir det duschen!  *bildbrist*

hoho va snygga!!

Gee miiig!

Hemma idag

Jag stannade hemma idag föratt jag mådde inte så bra imorse, men jag ska nog gå till skolan imorgon. Idag har jag ju gjort designen, sett på film och lite andra saker mår myckket bättre nu iaf!
t

Prylia.se

Hej jag ville bara tipsa er om en jätterolig hemsida, där man kan hitta anorlunda saker. Det på bilden är "en objektivmugg, en värmande nalle, touchvantar, facebook like och dislike stämplar och sen typ ungvantar eller vad det heter" - http://www.prylia.se/

Nynynyny

Jag gjorde en ny design idag. Och denhär gången gjorde jag faktist själv! Har lärt mig lite mer nu :)  Jag fick koda ganska mycket men den blev helt ok.

Usa converse, longboard

Vill så gärna ha usa converse och en longboard nu till våren! SKA nog köpa dom när jag har pengar :)
Från junkyard.se

HELLO SPRING

Hej sötisar! Idag var det en awsome dag i skolan. Och sen berättade Maja för mig att dom ska öppna en Abercrombie & fitch butik i stockholm **HAPPY FACE**. Men har inte gjort så mycket idag. Btw vilken awsome väder det är.. jag MÅSTE köpa en ny vårjacka! Jag går fortfarande runt i min vinterjacka hehe:s Men ska köpa det när barnbidraget kommer :)  Köpte upp mina pengar till annat .. Men hejdå ska göra ngt kul nu puss

Shoo bre

Såg shoo bre idag jao. Med Matti i Kista. Nästan alla bah "Ahh shoo bre är så dålig" vad snackar dom för skit? Haha håller inte med dom iaf :) Har också käkat pizza till middag, så gott! Hörs imorgon sötisar!

Streamzoo

Ni kan följa mig där på @annawestberg :) Puss

Victoria secret

K.Ä.R.L.E.K
Från Victoria sectet

idag, igår o förrgår

/ Tröja Holliser / Tjocktröja hollister / Tröja och bxor H&M /

Skönhetsdag!

Ahh vilken härlig dag, har bara tänkt på mig själv idag och gjort massor av skönhetssaker Först hoppade jag i badet (med min body gel det var typ "gurksmak eller vad man ska säga .. FRESH FRESH) satte på en djuprengörings ansiktsmask (det var en sån man skulle dra bort efter man var klar så efter var det som ett tugummi, haha) hade den cirka 20 min. sen andvände jag min mango bodyskrub (från the body shop), sen nopprade jag ögonbrynen har tränat lite och så! Den här dagen behövde jag :)

Melodifestivalen!

Igår var jag på melodifestivalen genrepet. Det var roligt och eftersom man inte skulle ringa och rösta så hade dom ett "låtsas" resultat haha då var det Lisa Miscovsci eller vad hon heter som vann. Eric Saade och Helena paparizou var också där. Men skitkul var det! Men nu ska jag se på den riktiga finalen snart. Jag hejar på Ulrik Danny Loreen Dead by April men dom flesta låtarna är bra :)  Kan berätta om dagen sen! Puss

Taggad tjej!

Hihi vet ni vad jag ska på repitionen av mellodifestivalen idag :) Kunde inte gå imorgon så det fick bli på repitionen men najs ändå!  Kommer att ta bilder osv. Har ingen aning när det slutar men det  börjar 19.00 i think. Men måste gå om en halvtimma.

Idag

Hade askul idag på dansen. Asså jag har inte skrattat såhär mycket på länge! Btw, det är nationella kvinnodagen idag. Har ingen aning om vad det är men jaja. Har pluggat som faen på SO provet, fast jag glömde en del som jga typ ska göra nu .. hehe, puss o godnatti!

Igår

Igår var jag med Maja och fikade mysmys. Vi träffa typ asmånga där haha :) Tog en chai och en chokladboll :D Men hade skit mysigt hela dagen och skrattade mycket ! Gick och köpte Sofies mode osv. Igga min min!

SPRIDSPRIDSPRID!


Victoria´s Secret Beauty Rush Makeup Bag

Det här kom hem till mig idag *happy face*. Sminkväska liten och bra att ta med sig + sjukt snygg!
Från - Victoria secret

Utgång!

Drar ut lite med tatti nurå!  Bloggar när jag kommer hem. Puss
Btw det är topmodell sverige idag :)

Design på G!

Hemma nu.  Ska gå ut sen har messat Tatti. Kanske ska dra till skytte sen? Har också massa plugg :/
Bilden är på landet, har fler som blev bättre. På bilden skrattar jag (jag ler inte så) haha. Men dom ska jag ha till den nya designen som en tjej som ska fixa till mig, kan skriva mer om de sen!


Dethär är dom bästa!

Nu ska jag faktist gå och lägge mig för jag sov 5 TIMMAR inatt, + jag har asont i huvet </3 Så natti natti! Btw, miina statistik har kommit tillbaka nu kan jag se den haha :) (den var helt fuckad förut)  Men pusssiii!

Godnight babes

Kvällen börjar närma sig sitt slut. Men måste tänka posetiva tankar att skolan börjar imorgon om det finns några. Men godnatt från mig :*

Nelly shoes

Jag dog "lite". Från Nelly.com

Fixfix

Idag har vi firat mami och pappi. Som fyller år snart båda dom, så släckten kom hit och även min syrra och hennes kille. Jag hade på mig det HÄR. Men imorgon är det skola vilket jag inte längtar till! Men nu måste jag gå ner till dom andra. PussN

HCO

Lite nya snygga saker från Hollister som jag vill ha! Fast flipflopsen och bikinin kanske inte är så jättenödvändigt nu, men ändå. Vårjackan osv behöver jag, det börjar bli jättevarmt ute nu typ!

Bio

Var på bio idag med tjejerna och såg Journey, den var väll rätt okej :) Nästa helg blir det Shoo bre, hihi. Ska nog gå och lägga mig nu för jag måste vänja mig för det är skola imorgon. Men puss och godnatt

Lindex

Den här blusen är mitt senaste köp från när jag var i Norrtälje. Från Lindex 299kr. Jag brukar inte ha så på mig blusar men jag har börjat tycka det är sjukt snyggt!  Förlåt för att jag täckte för mitt ansikte men såg lite drogad ut bara.
Btw, va fint jag täckte för mitt ansikte

Gina tricot

Hade missat skitmycket nytt från gina tricot sånär jag kom in i butiken hade dom asmånga nya snygga kläder! Ge mig allt på bilden :) Hihih assså kolla shortsen :d Jag älskar spets asmycket just nu också :P

Right now!


Hunter orginal gloss


Äntligen äger jag ett par hunters. Det blev lila, och ett par "sockor" till. Sjukt snygga!:)


Handbags by Michael Kors

Från Michael Kors.

Boyfriend


Jag ska bara säga..

Grattis min älskling på 18-årsdagen, Justin bieber! Du förstår inte hur mycket du betyder för mig, även fast du inte ens vet att jag finns. Lite svårt att försöka beskriva med ord! Men du är bäst jag älskar dig, sluta aldrig med musiken. Lyssnar på din låt Boyfriend nu och jag bara smälter. Fortsätt så här så kommer du ännu längre. Puss baby, ILY♥

Smotiiieee


[Rec]


Najs skräckfilm asså! Nejmen den var bra, dom pratar spanska o så. Men jag tipsar er om den.
Fly. Överlev. Sluta aldrig filma.

HIHIHHOHOHOOH se deen! puuss

I'm back bitches!

Oh yes. NU blir det bloggning som vanligt då tror jag. Vad jag har gjort hela veckan som gått?
Jag har varit på mitt land med family åkt till norrtälje osv. Inte hänt så mycket! Myst med min katt internetshoppat lite typ. 

Det här  har typ varit min drog i veckan, haaha !