Topmodel Sverige

Jao. Såg på det nyss faktist ganska bra det var :) Någon mer som kollade på det ? Nu pluggar jag .. Men jag ska duscha  om ett tag och sen gå och lägga mig.. Puss!

Gratiskläder & gratismakeup!

Hej, jag ville bara tipsa er om en sida där man kan tjäna ihop poäng och få gratis presentkort på valfri butik, det är helt gratis. Klicka på HÄR och HÄR för att bli medlem och samla poäng, Puss!

@Canada

Det här kom hem till mig idag "happy face" :) Love it. Hahah asså sista bilden vart fail men aja ni ser dom iaf.. Kram!

B&J ♥


NU ÄR JAG HEMMMMA!

Jao. Kom hem ca kl ett igår natt så jag han ju inte blogga då, och på tåget var det pissinternet! I Åre var det asnjas! åkt skidor i typ HELA åre förutom björnen (bara dom som har varit i åre fattar ;)). Vi åkte också upp till toppen igen som förra året och åkte skidor ner :) Bilderna visar typ en helt vanlig dag i åre! Men jag han inte ta så mycket bilder med min systemkamera men dom här är det !;) När vi stog på busshållsplattsen och väntade så mötte vi våra sysslingar där.. Vi bah What? Dom hade tydligen också vart där när vi har varit där haha.. Världen äär liten!.. Men kommer att blogga mycket idag satt ni vet det,.. och snälla kommentera mera! Puss

Åker hem imrn

shot_1327750409073.jpg
shot_1327746799820.jpg
Hej. Jag blogga nt igår men hade inte tid typ men idag åkte vi i årebackarna. vi åkte upp i kabinen så vi kom till toppen av åre (se på bilden) det är ca 3km, och det var iiiskalt men najs. Så vi åkte typ i 4timmar :) Men imrn kl 17 går tåget tror jag så vi  kommer hem vi elva ngt antar jag ? Men kan nt blogga mer nu mst sova puss! :**

...

Utan dig är det som:
Facebook utan händelser
Spotify utan musik
Google utan resultat ♥

Nu ere chill ;*


Tja sötisar! Igår så skulle ju tåget gå 23.15 men nej det var försenat så det gick nt förrän 01.30 men bah -.-  Sov nada på tåget så är lite trött nu! Men okej vi kom till stugan oh den var helt nyrenoverad och fanns bastu och sånt najs :) Har också åkt skiiiidooor ! Fan vad jag har sanknat det! Sen nu har vi ätit pizza på resturang gott gott! Men innan det såg vi på en fiilm som jag somna till hahaha sjukt trött jag var .. Asså har verkligen liust att blogga det är därför jag skriver så ointressanta saker men aja hejdå ska försöka ta mycket bilder imorgin puss sweethearts!

Hejdå solna, HEJ ÅRE !

Ja nu stcker jag snart.. Hoppas jag sover gott :$ NI med såklart men fett skönt att slippa skoola :) Puss ..♥

Selma ..♥

Hej sötisar! Idag har jag varit hemma från skolan typ hostar mke och är förkyld ..  Men har jättetråkigt, alla messar på 0762314774 :)
Och idag fyller selma 13år! Grattis honey♥ Kommer ihåg den där dagen, den glömmer man alldrig! Saknar oss verkligen, vill träffa dig nu! Nu har vi typ inte träffats på ett tag och så .. Men älskar dig Selma Bengtsson, ha det bäst på din födelsedag och jag hoppas vi ses snart!♥ Puss!

Åre imorrn då ;D

Hej. Imorrn ska jag åka nattåg till Åre sjukt najs, tåget går typ 23.15 hah men måste ändå gå i skolan imorrn :/ Det kommer att vara pissuppdatering då! Är där tills på Söndag :) Men okej ska försöka ta mycket bilder i åre, eller asså vi ska till Duved det är typ i åre vi har uaf liftkort till hela osv ..:) Puss!
Typ so..

Håltimme check!

Hej, nu e jag hemma messar lite och  så, har bara SO sen slutar jag. Men på So:n tittar vi ändå bara på film en film så lxm .. Men okej har tagit lite ego pics vill ni se ? Hä får ni en :)

5 tips för hår..

1. Duscha inte för ofta, det sliter på håret
2. När du väl duschar så tvättar du med schampo en gång och sen sköljer du ut håret och sen tar du schampo igen och sköljer ut, då blir håret mycket renare!
3. Borsta inte ditt hår när det är blött, det sliter
4. Sätt upp håret i en tofs innan du går och lägger dig, det sliter mer på håret när det är utsläppt när du sover!
5. Platta och färja det INTE 24/7 det sliter sjukt!

Yogabyxor @hollister

HOLA! Idag hade vi en inställt lektion så vi sluade tidigt. Jag och Maja åkte till gallerian och vi skulle köpa Yogabyxor :)  Kostade 320kr, Skir snygga tycker jag! Vad tycker ni?:) Puss
Bad ass ;D

Grapefruit :)

Hej. Ikväll har jag inte bloggatför jag har .. skrivit en fkn lång vintersaga, seriöst den skulle vara 300 ord men min är typ 1000 ..! Aja du är det klart iaf och jag har ätit Grapefruit :) Överdriver med socker tro mig :) Har också duschat och ny blir det sängen, mys! Men vi hörs imorrn sötisar PUss !:*

Ny mössa ..

Köpte den idag, behöver den till åre. Från salt :)

Kommentarer, åre o facelook

Hej people! Ni kommenterar jätte mycket blir sjukt glad .. i det senaste inlägget hade jag 17 kommentarer :) (för mig är det ganska mycket) Och i flera andra inlägg också :)♥
Men okej en annan sak är att jag åker till Åre på Onsdag kväll :D Ska bli sjukt kul att åka skidor . Vi åker typ nattåg och kommer fram på morgonen . Men kommer att blogga därifrån tar med mig inrenet dator kamera så ni  kan följa mig ..:)
Bjuder på facelook .. Kyss'N

Super 8

Heej sötn! Idag var det en lång dag .. Först hade vi gäster åt lunch osv. Sen va jag meed TAtti o Lollo, vi köpte godis sen hyrde vi film på tv:n, vi såg Super 8. Men nyss var jag med tatti och hennes chihuahua Sandy och gick runt. Hon satt inne i min jacka .. Såhäääär söt! ( ni kan se på första bilden ). Men nu tittar jag på Elsas Värld och chilla .. Men kanske bloggar sen puss!:*
Och föresten det var någon som undra vart jag köpte Hello kitty läsken ... Asså man kan köpa den lite här och  var men jag köpte min på Rapitköp :)

My shopping

Hej alla fina! Idag skulle ju jag och Maja till stan, men det blev alla brudarna också. Kärlek till er ♥ Grym dag ska ni veta! Vi va typ i stan 4timmar och typ en o en halv timme var vi inne på hollister.. Men det var bara prova prova prova. Hahah :) Fick med mig hem några things..
Hoddie - Hollister 900kr fast det var rea så 500kr, vit o svart behå - H&M 99kr/st, pyamasshorts - Hollister 228kr fast rea så159kr.
Det var min shopping jao. Lollo köpte likadan hoddie som jah fast typ grå ;) Men igga hur jag ser ut på tredje bilden haha .. Men älskar verkligen hoddie'n ♥ HAha lollo o tatti kallar mig å maja shopaholic ..:) Men asså det var en grey jag skulle köpa i stan men det fanns inte där så jag kommer nog åka till bromma blocks i helgen satt ni vet ;D Aja hejdå puss!

Shopping inlägget kommer snart ;)

Hej idag var jag i stan ju hade det grymt med Andrea MAja Lollo o Tatti men skriver om det sen puss !
Mina brudar :*

..:)


Stan imorgon dåra :)

Hej allihoppa :) Idag var det första gången på musikalen, det var väll kul. Men sen när vi gick hem så gick vi och köpte Ben 10 och Hello kitty läsk,  såhääääär coola vi e :) Imorgon blir det stan med bebiii. Visar imorgon vad jag har shoppat osv :) Jag har inga läxor och sovmorgon, det e ju typ som helg nu redan ..? Haha men hejdå puuss älsklingar :*

Okej okej förlåt ..

Bilderna är tagna med min Samsung galaxy ace appen retro camera.
Hej sötnosar! Idag var det en lång skoladag. På bilden ritade jag och lovisa värsta mästerverket :D HAha nej...
Men okej jag har inte bloggat så mycket för jag har inte orkat. Inlägget som jag gjorde igår tog mindre än en minut men aja. Nu ska jag kolla på Pretty little liars senaste avsnitt:) Men hörs Puss! <33

My Phone

Okej, ska jag berätta vad som hände med min telefon som jag hade innan? ska försöka att berätta det kort! Jag var på min dans och glömde den i omklädningsrummet och så vart den snodd för tyå 4månader sen,  men har inte köpt en ny (likadan förrän nu ..:P)

Ointressant text men ni behöver inte läsa!

Men den är mycket grymmare än den var förut ':) Det är Samsung galaxy ace..:) Puss!:*

Snabbt inlägg!

Hej har inte kunnat blogga idag sorry min mobil har kommit och jag har hållt på med den osv igentligen skulle jag göra en annaan sak idag med det blev inte så.. Men kan tyvär inte blogga mer idag men bjuder på en bild från helgen :) Puss alla söta läsare!<333

School ..

Hey, idag var det skola (asså jag orkar inte ..). Men efter det va jag med Maja, (Maja på bilden) saknat dig bebi :* Men nu är det typ kolsvart ute ..  Ni bah vilken nyhet ;) Haha nej men imorgin ska jag någonstans som ni får veta när jag har varit där , kan ni gissa vart jag ska .. ? Puss


The body shop ♥

Precis kommit från duchen målat naglarna smörjt in mig med min strawberry body lotion, från The body shop:) Nu blir det Elsas Värld snart, ses imorgon KYss!

Bieber!

Har ni sett Justins nya hårfärg ? Sjukt snyggt♥ 
Och idag har han haft sitt youtube konto  Kidrauhl  i hela 5 år!
Ville bara skriva det puss hejdå ♥

Åker snart ..






Hej sötnosar! Nu ska jag snart åka hem från Elin, grym helg det har vart! Elin ba Ego ego ego... Men ta inte alla bilder seriösa ;) Kan skriva mer sen när jag kommer hem.. Puss :*


jhgjfcjfkszdtyrfcrdgthj


Hej bloggen! Nu är jag i Ekerö med Elin :) Först käkade vi våfflor till lunch, fikade, spelade Sims 3, sen köpte vi godis, sen åt vi Pizza till middag nu har vi tittat på Eclipse och käkat godis, läsk, chips och choklad :) Tjockisar x)

(Elin är värsta Jedhead.. Och hon håller på att klaga på att jag stavar fel hela tiden osv vi har hållt på med det här inlägget i en halvtimme nu -.-..  )
Men nu flummar vi .. haha 78rtdcredhgbfhfqekdwöl . Puss alla söta.


Drar till ekerö nu ses imorgon, Puss:*

...

Haha

Har inte Tumbrl, men rätt klockren asså ;D

French manicure

Fransk manikyr, HIss/diss? Jag tycker iaf det är snyggt gjorde dom igår eller ja det var Andrea och Lovisa som gjorde varsin hand, haha sötisar :* Nu blir det snart skräckis! Men imorgon ska jag dra till en kompis jag inte träffat på ett tag så det kanske inte blir så mycket bloggning men ska försöka ta mycket bilder till bloggen. Puuss ♥

Friday the 13th

Hej, idag är det Fredag den 13de allt har gått bra iaf. Har hyrt film köpt snacks osv tills imorgon :) Nu gör jag inget speciellt ska se på en film snart. Skriver kanska mer sen och visar upp mina naglar. Kyss!
Halvdålig bild men jag bjuder :*

Tomorrow is it friday :D'

Nydushad, nya lakan, ny pyamas fixat naglarna och smörjit in mej. Nästa: Sängen
Puss:*

Hej.

Hej, Dagen började med Engelska, sen rullade det på. Efter skolan tagga vi hem till Lollo igen men nuu är jag hemma och gör typ inget. I helgen ska jag till en kompis som jag inte träffat på jättelänge, Puss:*
Andrea tog bilden med min kamera:)

Shoppingen

Det här låg i paketet som jag fick hemskickat. En söt pyamas, och en topp. Allt kosta typ 50kr/st, hur billigt? -Från Gina tricot. Fast Jeansen kom inte i paketet dom hade jag innan men dom är också från Gina:) Kram!

Svar på kommentar

''Du tar jättefina bilder!
Vilken kamera använder du?
kika gärna in på min blogg! :)''

Svar: tack så mycket! Jag tar alla mina bilder med Nikon D3100 + 18-55mm objektiv. Det är en enkel systemkamera som man lär sig lätt, till ett hyfsat pris :) Ja det kan jag väll göra!




Jag svarar gärna på era kommentarer så fråga på!♥
(vill ni att jag ska visa hur man göra såna här bokeh-bilder?)
Puss:*

So true


Without that little voice in your head you wouldn't be able to read this.

Hej, nu ska jag snart titta på det nya avsnittet av Pretty little liars :) Sen ska jag kanske läsa Elsas värld (den är grym) Visar upp avd som fanns i paketet i morgon. C u later♥

There will always be a song in our playlist which we always skip, but never delete.

Hej, nu var första skoldagen avklard då. Men det var rätt okej. Vi hade håltimme gick hem till Lollo med Andrea och typ gjorde allt möjligt ;) Vi tog många fler bilder men dom var inte så seriösa hahah :) Och nu har det kommit ett paket hemskickat till mig, men jag vet vad det är :) Puss♥

Snow

Hej sötnosar. Imorgon är det skola fml, nej men det ska bli roligt att träffa alla kompisar :) Men ska typ packa min väska till imorgon och va lite social nu.
Föresten tack för alla söta kommertarer och statistiken går uppåt :) Puss ♥

Dageen

Chai latte♥
Hej alla fina, idag var jag med Tatti vi va ute o fota var i centrum osv :) Grym dag! Och nu e det snö ute :) Men nackdelar finns ju alltid, det var såhääääär kallt ;)

Headern

VAd tycker ni om den ska jag ha den elller byta?:*

Ny blogg..:)

Heej alla, nu har jag gjjort en ny blogg, jag kommer blogga om typ foto mode livet osv. så hoppas ni gillar den, men headern är nog bara tillfällig ;) Jag fotar nästan alla bilder med min Nikon D3100 + 18-55mm ! Hoppas nni gillar min blogg och följer den. Puss:*